Δράσεις

Εύστοχο τρίποντο στην αλληλεγγύη

Η Pressing Team και Ένωση Ιλίου σκόραραν για τα παιδιά του Διαδρασις

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Κακούρης» στο Ίλιον, ο 2ος Αγώνας Αλληλεγγύης «Press-ing στον Αθλητισμό», όπου η ομάδα των αθλητικών συντακτών (Pressing Team) και η Ένωση Ιλίου ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ για την ενίσχυση της ΜΚΟ Διάδρασις (Δια…Λόγου τέχνη).

Περισσότερα

Το κοινωνικό πρόσωπο της Όλγας και της Γωγούς

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν η Όλγα αλλά και η Γωγώ Φαρμάκη και ταυτόχρονα στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του ηλεκτρονικού εθισμού.

Κάνε και εσύ δικό σου ένα από τα συλλεκτικά Kisterss x Διαδρασις t-shirt μόνο με 19,90€.

Με αυτό τον τρόπο προστατεύεις παιδιά και εφήβους από τα πλοκάμια του διαδικτύου.

Αγοράζοντας ένα μπλουζάκι βοηθάς στην ενημέρωση παιδιών ,έφηβων και γονέων για την πρόληψη του ηλεκτρονικού εθισμού ενώ παράλληλα συμβάλεις στην δημιουργία σχολών γονέων για το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Περισσότερα

Όταν οι επώνυμοι σερβίρουν

Σάββας Μπούμπουρας, Όλγα Φαρμάκη, Μάριος Αθανασίου, Σόφη Πασχάλη … βρέθηκαν πίσω από την μπάρα για καλό σκοπό!

Όταν το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης υπάρχει, βρίσκονται και τρόποι να βοηθήσεις με τρόπο ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Έτσι οι 8 επώνυμοι αποφάσισαν να βρεθούν πίσω από την μπάρα και να σερβίρουν τους πελάτες του καταστήματος  αφιλοκερδώς με σκοπό να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια του «Διάδρασις».

Περισσότερα

«Διάδρασις» και «Μοιράζομαι»

Ενημερωτική δράση σε συνεργασία με τον φορέα «Μοιράζομαι» για το διαδίκτυο και τους κινδύνους του, στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα.

Κατά την διάρκεια αυτής  γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για τους τρόπους πρόληψης του εθισμού στο διαδίκτυο.

Log In or Sign Up

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;